top of page
Dansdag Dansemble 19-11-2023-2.png

Op zondag 19 november organiseren we een nieuwe dansdag voor dansers vanaf 12 jaar. We hebben voor jullie twee klinkende namen op het programma staan!

Malik en Manuella zorgen voor de danslessen op intermediate en advanced niveau.

Malik Mohammed (hiphop)

Malik is sinds zijn overwinning bij SYTYCD een veelgevraagd en ervaren danspedagoog in binnen- en buitenland. Hij danst in meerdere TV programma’s zoals o.a. Eurosong, The Voice Vlaanderen, The Voice Belgium, Rode Neuzendag, ... Malik is danser tijdens dansfestivals en shows: Tomorrowland, Show Hadise (Cyprus), Desperados Ibiza, Laundry Day, Les Ardentes TV shows Belgium, ... Hij is ook danser in videoclips van Laura Tesoro en Moïse Paris,... en is te zien in de film Onze Jongens (NL). Hij heeft momenteel een hoofdrol in de serie “dertigers”.

Manuella Verzwyvel (hedendaags)

Manuella startte haar dansavontuur al op jonge leeftijd aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Ze zette haar studies verder aan De!Kunsthumaniora Dans, waar ze haar passie voor Moderne en Hedendaagse dans ontdekte. Hierna wou ze zichzelf verder ontwikkelen als uitvoerend danseres en ging ze naar het Koninklijk Conservatorium Antwerpen waar ze haar dansopleiding voltooide. Tijdens haar danscarrière werkte ze o.a samen met binnen- en buitenlandse top choreografen en danste ze op bekende podia zoals Brussels Expo (Special Olympics 2014), het Sportpaleis in Antwerpen (Special Olympics 2014), Tomorrowland Mainstage 2016 en 2018 te Boom, ... Nam deel aan "So You Think You Can Dance 2015" waar ze schitterde in de finale en werkte mee als danseres aan tv-shows, waaronder "Belgium’s Got Talent", “Jonas en Van Geel", en videoclips van Stromae en Udo. Daarnaast is ze een veel gevraagd jurylid voor internationale danswedstrijden, zoals "Dance Stars" (BE-NL) en "Dance Waves Competition". Al geruime tijd is ze ook actief als dansleerkracht in verschillende dansscholen. in 2018 rondde ze haar opleiding docent dans (Specifieke rarenopleiding Dans) af aan het koninklijk conservatorium te Antwerpen. Geeft les op verschillende internationale dansstages, geeft dansworkshops,….Een unieke kans om met deze topdocenten te mogen werken! Niet te missen dus!

Planning:
9u30-10u50 INTERMEDIATE HIPHOP MALIK
9u30-10u50 ADVANCED HEDENDAAGS MANUELLA

11u00-12u20 ADVANCED HIPHOP MALIK
11u00-12u20 INTERMEDIATE HEDENDAAGS MANUELLA

Deelnemers:

Alle dansers vanaf 12 jaar (geboortejaar 2011 en ouder) mogen deelnemen.
Dansers van de YAA kunnen reeds deelnemen vanaf YAA HH2 of YAA D3 (indien je jonger bent dan 12 jaar of twijfel je over het niveau neem dan best even contact op met ons secretariaat voor inschrijving). 


Kostprijs:
1 les: 25 euro
2 lessen: 40 euro

bottom of page