Heb jij thuis ook van die dikke sprookjesboeken met grote prenten waar je helemaal bij wegdroomt als je wordt voorgelezen? Zou je die verhalen ook wel eens tot leven willen wekken? Er was eens...een dans- en knutselkamp waar dit allemaal mogelijk is! Zowel leuke prinsessen als dappere ridders en prinsen zijn welkom in ons luchtkasteel. Maak je eigen zwaard of kroon en vraag je vriendjes ten dans op het bal. Leer dansen als een elegante prinses of als een stoere prins en luister naar de allermooiste sprookjes in de koninklijke voorleeskamer. Een kamp om bij weg te dromen...en ze leefden nog lang en gelukkig!

Wanneer?

15/02/2021 - 19/02/2021

van 09.00u tot 16.00u

Voor wie?

kinderen van 3 t.e.m. 6 jaar

Waar?

Lokalen Koninklijke Balletschool Antwerpen

Meistraat 2 , 2000 Antwerpen

Prijs?

140€

RIDDERS

EN

PRINSESSEN

390_edited.png
594.png

dans- en knutselstage

Geannuleerd!

 

ANNULATIE / RIDDERS EN PRINSESSEN / SUPERHELDEN

De pandemie heeft ons allemaal in de ban !

Zoals jullie ondertussen al wel vernomen hebben, zijn er opnieuw bijkomende maatregelen van kracht in verband met de uit de hand lopende COVID-19 pandemie.

Vandaag maandag 1/02 is er overleg geweest met  de betrokken instanties (Overheid, Koninklijke Balletschool Antwerpen, beleidsorgaan van de Stad Antwerpen (onderwijs)), waarmee ze alle opties en maatregelen hebben overlopen. Deze zijn unaniem tot een akkoord gekomen en hebben beslist om de dans- en knutselstages ‘ridders en prinsessen” en “Superhelden” te annuleren.  

Wij vinden het heel, maar ook echt heel erg jammer, want opnieuw is dit een opdoffer voor jullie en voor onze vereniging.  Het blijft een moeilijke periode, waarvan we nog altijd hopen dat deze snel voorbij zal zijn.

Wij  denken in de eerste plaats aan ieders gezondheid : die van jullie, jullie kapoentjes, de begeleiders, jullie familie, de danspedagogen  en ook alle medewerkers van Jeugd & Dans zelf.  

Niemand wil besmet geraken met dit beestje en de mogelijke nare gevolgen ervan.

We blijven dan maar hopen dat onze volgende stages (paasvakantie 2021) uiteindelijk wel kunnen doorgaan en dat we jullie kapoentjes mogen verwelkomen op een volgende dans- en knutselstage

Indien je nog vragen hebt hieromtrent of je wil er gewoon eventjes over praten, neem gerust contact op via telefoon of e-mail.

Hou jullie veilig, gezond, wees voorzichtig en blijf positief ! Samen komen we er wel !

 

Vele groeten,

Het jeugd & Dansteam